Simex Aviation Group består af en række personer, som opererer Simex Aviation Trainings Boeing 737 simulator, med det formål at samle penge ind til Knæk Cancer fonden.

Dette gøres ved at streame fra cockpittet, mens simulatoren opereres som under virkelige flyvninger og under operationelle realistiske forhold. Alle har dermed muligheden for at komme med i cockpittet på et passagerfly, som ellers normalt er et lukket land, og følge livet og procedurerne, når der flyves fra og til lufthavne, overalt i verden. Følgerne kan også interagere med besætningerne, som gerne svarer på spørgsmål, når tiden og forholdene tillader det, ligesom der laves konkurrencer på nogle af flyvningerne, hvor man kan vinde præmier, som gruppen har fået sponseret.

Årets primære arrangement er ”World Flight”, hvor SAG i uge 45, sammen med flere andre simulatorhold, som også samler ind til godt formål, flyver verden rundt på en uge hvor cockpittet er bemandet 24 timer i døgnet.

Det skal nævnes at alle indsamlede penge går ubeskåret til Knæk Cancer. Alle udgifter dækkes af sponsorer eller gruppen selv.

Vi håber du har lyst til at gøre os selskab på vores rejser, og ikke mindst at være med til at gøre en forskel for arbejdet med at sikre et liv uden kræft!

THE CREW

Bjarne Sørensen

Michael Dinesen

Rasmus Hintze

Christian Mørk

Peter Lorentzen

Flemming Saaby

Matias Muldvad

Christian Knudsen

Dennis Jensen

Peter Toft

Lars Utoft Nielsen

Anders Andersen