INFO

Oplevelsen

Simex Aviation Training har til huse ved Asbølholm Slot ved Lejrskov. Når du ankommer skal du fortsætte direkte til simulatorbygningen, som er i gavlenden på den store længe ud mod vejen. Du kan parkere lige på den anden side af bygningen.

Ved ankomsten bliver du mødt af din flyveinstruktør, som vil være din styrmand for dagen og hjælpe dig sikkert igennem udfordringen med at styre passagerflyet sikkert i luften og ikke mindst ned igen.

Udfra dine færdigheder og den tilgængelige tid, aftaler du sammen med instruktøren hvad programmet skal være og hvilke udfordringer du ønsker prøve kræfter med. Nu starter også briefingen hvor du lærer lidt om de grundlæggende principper for hvordan man flyver et stort passagerfly. Der er ikke tale om nogen dybdegående og teknisk briefing – alle kan være med.

Ikke lang tid efter starter det virkelige sjove – for nu er det tid til at boarde og træde ind i en helt anden virkelighed hvor du sætter dig i kaptajnens sæde i cockpittet på et Boeing 737 passagerfly som står på platformen, fuld tanket og klar til at blive skubbet tilbage til en fantastisk oplevelse.

Hvad der herefter sker er som nævnt bestemt ud fra færdigheder og tid. Er du helt ny og uden erfaring vil du lære at starte motorerne op og derefter taxi flyet ud på startbanen og tage det i luften. Du lærer at manøvrere rundt i luften, inden det allerede nu er på tide at forsøge dig med at lande det 65 tons tunge fly. Du vil uden tvivl være helt opslugt af oplevelsen og ikke mindst være højkoncentreret med at skanne instrumenter og kigge ud af vinduet hvor det store panorama-visuelle system giver en helt fantastisk udsigt.