INFO

Q & A

Kan man virkelig flyve helt uden erfaring

Vi kan på ingen måder garantere at din landing bliver god, og piloter gennemgår jo mange timers træning inden de mestrer et så stort fly, men med hjælp fra instruktøren er udfordringen din og oplevelsen er både nervepirrende, sjov og unik! …og de fleste klarer det faktisk overraskende godt 😉

Hvor gammel skal man være?

Vi sætter som udgangspunkt ikke nogen aldersgrænse, men vi vil anbefale minimum 10 år for at få mest muligt ud af oplevelsen.

Kan kørestolsbrugere prøve denne oplevelse

Desværre er cockpittet for trangt til at man vil kunne få anbragt en kørestolsbruger i et af pilotsæderne. Hvis man er ledsaget af en kørerstolsbruger kan denne komme til at sidde lige udenfor døren i midten lige bag piloterne. Dørbredden er ca. 65 cm, så har man en smal kørestol, kan man komme helt i cockpittet. 

Kan jeg opgradere min pakke?

Du kan altid opgradere en pakke eller et gavekort inden du har booket tid. Har du booket en tid og efterfølgende gerne vil opgradere så kontakt os først, således vi kan tjekke om det er muligt. Hvis du på dagen bliver grebet af stemningen og gerne vil have mere tid i cockpittet, kan det naturligvis lade sig gøre såfremt der ikke er andre bookinger umiddelbart efter.

Kan jeg tage venner og familie med?

Meget gerne. Vi har to ekstra pladser i simulatoren, også kaldet Jumpseats på flysprog.  Her kan venner og familie kan følge dine udfordringer. Såfremt der er booket en dobbelt-session hvor begge sæder er optaget af gæster, vil det ene  jumpseat være optaget af instruktøren.

Kan man leje simulatoren uden instruktør

Såfremt man har behov for at flyve/træne alene kan man kontakte os for aftale om dette. 

Udløber købte pakker og gavekort?

Alle pakker og gavekort er gældende i et år fra købsdatoen.

Hvor længe skal jeg sætte af til oplevelsen?

Selve tiden i simulatoren er jo bestemt af den pakke du har købt/fået, men derudover skal du afsætte en lille halv times tid til briefing og afslutning. Så en 60 minutters pakke booket til kl. 12:00, vil normalt slutte ca. 13:25. Vigtigt er det at du er til stede til tiden.

Skulle du have andre spørgsmål, så tøv endelig ikke med at ringe eller skrive til os, så skal vi forsøge at svare så hurtigt og præcist som muligt.