Priser & Booking

Standardpakker

Herunder finder du vores standardpakker, som henvender sig til både flyenthusiaster og helt uerfarne gæster, som ønsker at prøve kræfter med vores simulator. Her vælger du hvor lang tid du vil bruge i cockpittet, mens programmet for selve oplevelsen sammensættes i samarbejde med flyveinstruktøren på selve dagen. Når du har valgt dit produkt og afsluttet købet, vil du indenfor 24 timer modtage en email med dit boardingkort, som skal medbringes når du ankommer. Tiden booker du her på siden under Booking.

Ønsker du at købe oplevelsen som gavekort, så husk at skrive navn på både giver og modtager i bemærkningsfeltet ved betaling.

30 Minutter

Den hurtige vej ind i cockpitet, til en introduktion til at flyve en Boeing 737. Efter en 15 minutters briefing får du 30 minutters flyvetid i simulatoren, hvor du lærer det grundlæggende om instrumenter og styrefunktioner, samt får prøvet både at starte og lande.  På trods af den lidt korte tid vil instruktøren sørge for at sammensætte et program som giver dig den størst mulige oplevelse.

kr. 999,00

60 Minutter

Den mest populære pakke, da den giver god tid til at opleve verden fra cockpittet. Med en fuld time i simulatoren kan man nå flere udfordringer, som eksempelvis landinger i flere forskellige lufthavne eller prøve instrument anflyvning i dårligt vejr. Man kan også vælge at lave en flyvning fra en lufthavn til en anden hvor man opererer flyet som man gør det i et luftfartsselskab og dermed opleve pilotens arbejde.

kr. 1.499,00

90 Minutter

Med hele 90 minutter i simulatoren har man god tid til at forsøge sig på flere udfordringer – lær først de grundlæggende færdigheder og i slutningen af sessionen kan du evt. forsøge dig på en anflyvning til en af de svære lufthavne i verden at lande i – måske en tur ned gennem de Østrigske alper til Innsbruck, en af de flotte anflyvninger til en græsk ferieø  – mulighederne er uendelige.   

kr. 1.999,00

120 Minutter

Premiumpakken på 120 minutter kan naturligvis købes af en enkelt gæst som vil have masser af tid til flyve verden rundt, men kan også deles med et familiemedlem eller ven/veninde, hvor I efter en introduktion til instrumenter, styrefunktioner og grundlæggende flyvefærdigheder som start og landing, kan sætte jer i hvert jeres sæde i cockpittet og i samarbejde styre det store jetfly. 

kr. 2.499,00